Announcements

Не проґавте можливість навчитися розрізняти правду від фейку

Wed, 22.06.22

Які ознаки дезінформації і чому ми в неї віримо? Де виникають фейки та маніпуляції? Яким джерелам інформації можна вірити і чому? Що робити із сумнівною інформацією? Як себе убезпечити у соціальних мережах?

Якщо хочете дізнатися відповіді на ці питання, то вам варто взяти участь у вебінарі для активістів «Інформаційна гігієна та безпека: як володіти перевіреною інформацією для своєї роботи». Відбудеться це навчання у понеділок, 27 червня, он-лайн на платформі zoom.

Тренерка: Альона Романюк, медіа-експертка, журналістка, фактчекерка. Засновниця проєкту «НотаЄнота», авторка влогу «По той бік інфи», головна редакторка проєкту «По той бік путінської брехні», авторка і засновниця ініціативи «По той бік пандемії», екс-головна редакторка інформаційної кампанії «По той бік новин».

До участі в навчанні запрошуються волинські громадські активісти. Долучитися до заходу ви зможете тільки після реєстрації - https://forms.gle/SykKt1bfcYMv34mx8. Зареєстрованим буде надіслано запрошення на вказану електронну пошту. Кількість місць обмежена.

Довідково

Вебінар організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Announcements

Mon, 25.03.24
29-30 березня у Нововолинську відбудеться «Разом-фест»

Запрошуємо мешканців Нововолинської громади та внутрішньо переміщених осіб на дводенний фестиваль

Sat, 10.02.24
Перший модуль школи співпраці влади та громади

Запрошуємо представників громади взяти участь у двомодульній навчальній програмі «Школа співпраці між громадянами та владою»! Навчання організовано в рамках проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині», який реалізовується Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

Wed, 07.02.24
Провідні громадські організації Волині розкажуть про свою роботу в 2023-му році.

Запрошуємо партнерів, друзів, медійників і небайдужих долучитися до публічного звітування громадського сектору Волині

Fri, 02.02.24
Запрошуємо представників волинських ОМС долучитися до вебінару з обміном досвідом

Запрошуємо представників і представниць органів місцевого самоврядування волинських громад приєднатися до вебінару «Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

Tue, 23.01.24
«Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

Запрошуємо представників і представниць Волинських громад долучитися до вебінару з обміну досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу

Tue, 16.01.24
(ТЕРМІН ПРОДОВЖЕНО) Тендер на залучення експерта/експертки для проведення тренінгу з побудови ефективної комунікації

Шукаємо експерта/експертку для проведення триденного тренінгу з побудови ефективної комунікації для працівників організації та онлайн супроводу команди організації з розробки Комунікаційної стратегії на 2024-2025 роки

Thu, 04.01.24
Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Нововолинської громади

Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Нововолинській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін. Як і де громадським організаціям шукати ресурси для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб і жителів громад, а також про те, як ефективніше впливати на місцеву політику

Thu, 04.01.24
Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Горохівської громади

Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Горохівській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін