News

Команда Волинського Інституту Права вивчала досвід партнерської організації

Tue, 30.04.19

Команда Волинського Інституту Права мала хорошу нагоду повчитися, обмінятися досвідом та відвідати славне місто Львів.

Зокрема, в рамках навчального візиту, котрий тривав з 12 по 13 квітня 2019 року проведено для працівників Інституту дводенний майстер-клас «Впровадження суб-грантового компоненту у діяльність ОГС». 14 квітня 2019 року було проведено одноденний майстер-клас «Впровадження комплексного ґендерного підходу у процес прийняття стратегічних рішень та розробки програм». Також в ці дні відбулося знайомство з громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи» та її діяльністю з даних тематик.

Візит відбувся в рамках грантового конкурсу Платформи розвитку громадянського суспільства "Маркетплейс", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма підтримки організаційного розвитку для організацій-хабів громадянського суспільства.

«Завдяки діяльності за грантом ми підвищили знання та кваліфікацію команди Інституту з регрантингової підтримки, в тому числі із застосуванням гендерного підходу. Також розробили відповідні політики. Вважаємо, що отримали знання, котрі необхідні команді організації для розвитку як власної організації, так і інших громадських організацій Волині», - зазначила керівниця Волинського Інституту Права Ірина Гайдучик.

 

 

 

News

Fri, 19.04.24
Яких інтеграційних заходів потребують ВПО на третьому році війни

Волинський Інститут Права поспілкувався із ВПО, які мешкають у різних регіонах Волині, представниками громадських організацій та влади, аби з’ясувати відповідь на питання: яких інтеграційних заходів потребують внутрішньо переміщені особи.

Tue, 09.04.24
У Горохові відбулися інтеграційні заходи для ВПО та місцевих жителів

Протягом двох днів, 4 і 5 квітня, учасники активно проводили дозвілля та спілкувались на важливі соціальні теми, зокрема, інтеграцію ВПО у активне життя громади.

Thu, 04.04.24
Як працюють на Волині ради з питань внутрішньо переміщених осіб

На Волині почали активно створювати ради внутрішньо переміщених осіб. Чим вони займаються, з якими проблемами стикаються та як можна покращити їхню роботу? Розбирались у цих питаннях.

Tue, 02.04.24
Майстер-клас, кіноперегляд і арт-терапія: яким був «Разом-фест» у Нововолинську

Волинський Інститут Права організував заходи для ВПО та постійних жителів громади. Головною темою, яка об'єднала всі події, було питання інтеграції ВПО у життя громади.

Tue, 05.03.24
Як співпраця влади з жителями сприяє розвитку громади

Відбувся другий модуль «Школи співпраці між громадянами та владою» для представників влади та активістів з десяти громад Волині

Tue, 27.02.24
Провідні громадські організації Волині розповіли про те, що зробили в 2023 році

26 лютого 2024 року провідні ОГС Волинської області прозвітували за роботу в 2023-му році. Вони розповіли про успіхи, зміни та свої фінанси

Tue, 27.02.24
Оголошено переможців конкурсу малих адвокаційних грантів

У Луцьку відбулася настановча зустріч для переможців конкурсу малих адвокаційних грантів, який провів Волинський Інститут Права

Tue, 20.02.24
«Школа взаємодії влади та громади»: Представники десяти волинських громад вчилися співпрацювати задля розвитку

Упродовж двох днів у Луцьку посадовці та активісти вчилися працювати разом задля розвитку своїх громад. 16-17 лютого 2024 року відбувся перший модуль «Школи взаємодії влади та громади», організований Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»