News

Асоціація підтримки ОСББ та ОСН звітує про свою роботу

Wed, 03.04.19

Асоціація підтримки ОСББ та ОСН уже 8 років працює задля всебічного сприяння побудови громадянського суспільства, реформування житлово-комунального господарства, сприяння створенню та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення.  З діяльністю цієї організації у 2018 році можна ознайомитися у річному звіті.

Зокрема, представники Асоціації підтримки ОСББ та ОСН продовжили просвітницьку роботу щодо ефективного використання форм локальної демократії; реалізували заходу, які сприяють налагодженню співпраці між владою, громадою, бізнесом; займалися розробкою та лобіюванням правових актів та рішень, що сприяють ефективному використанню форм громадської участі у діяльності місцевої влади; організовували тренінги, навчальні семінари, обговорення для ОСН, ОСББ та громадських активістів, тощо.

У 2018 році організацією реалізовані такі проекти: «Посилення децентралізації через залучення громадськості до реформування освіти та раціонального використання бюджету», «Майстерня комунікації», «Попередження та вирішення конфліктів. Діалог». У 2018 році Асоціації підтримки ОСББ та ОСН продовжила проводити активну роботу із розробки та лобіювання програм Програми підтримки  місцевих ініціатив на місцях. До громад, які вже можуть похвалитися наявністю такої програми, у 2018 році долучилися Люблинецька, Цуманська та Заболотівська ОТГ. З 2017 року організація приділяє особливу увагу розвитку молоді. У 2018 році ця діяльність продовжилася. Зокрема, відбулися тренінги «Мої права та обов’язки у громаді, якій я живу».

Щодо фінансів, то доходи організаці у 2018 році становлять – 748 350 грн, а видатки – 702 275 грн.

Детальніше про роботу організації у 2018 році можете почитати у вкладеному файлі:

https://issuu.com/766757/docs/richnyi_zvit_asotsiatsiia_pidtrymky

News

Tue, 09.04.24
У Горохові відбулися інтеграційні заходи для ВПО та місцевих жителів

Протягом двох днів, 4 і 5 квітня, учасники активно проводили дозвілля та спілкувались на важливі соціальні теми, зокрема, інтеграцію ВПО у активне життя громади.

Thu, 04.04.24
Як працюють на Волині ради з питань внутрішньо переміщених осіб

На Волині почали активно створювати ради внутрішньо переміщених осіб. Чим вони займаються, з якими проблемами стикаються та як можна покращити їхню роботу? Розбирались у цих питаннях.

Tue, 02.04.24
Майстер-клас, кіноперегляд і арт-терапія: яким був «Разом-фест» у Нововолинську

Волинський Інститут Права організував заходи для ВПО та постійних жителів громади. Головною темою, яка об'єднала всі події, було питання інтеграції ВПО у життя громади.

Tue, 05.03.24
Як співпраця влади з жителями сприяє розвитку громади

Відбувся другий модуль «Школи співпраці між громадянами та владою» для представників влади та активістів з десяти громад Волині

Tue, 27.02.24
Провідні громадські організації Волині розповіли про те, що зробили в 2023 році

26 лютого 2024 року провідні ОГС Волинської області прозвітували за роботу в 2023-му році. Вони розповіли про успіхи, зміни та свої фінанси

Tue, 27.02.24
Оголошено переможців конкурсу малих адвокаційних грантів

У Луцьку відбулася настановча зустріч для переможців конкурсу малих адвокаційних грантів, який провів Волинський Інститут Права

Tue, 20.02.24
«Школа взаємодії влади та громади»: Представники десяти волинських громад вчилися співпрацювати задля розвитку

Упродовж двох днів у Луцьку посадовці та активісти вчилися працювати разом задля розвитку своїх громад. 16-17 лютого 2024 року відбувся перший модуль «Школи взаємодії влади та громади», організований Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Fri, 09.02.24
Волинські громади переймали практики налагодження взаємодії з жителями

Як налагодити ефективну співпрацю влади з жителями. Своїми рецептами ділилися експертки з трьох різних громад.