Анонси

Оголошення про тендер на проведення молодіжного обміну

Пт, 26.05.23

Громадська організація «Волинський Інститут Права» в рамках програми, що здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською  організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, оголошує тендер на залучення надавачів послуг для організації комплексного забезпечення п’ятиденного молодіжного обміну, який відбудеться у Нововолинській громаді Волинської області.

Термін надання послуги: 12-16 червня 2023 року.

Послуга має передбачати: організацію 3х разового харчування та кава-перерви, проживання, логістику (компенсація проїзду до міста проведення, забезпечення доїзду до місця проведення в разі необхідності) та страхування для 30 учасників молодіжного обміну. Просимо Вас подати комерційну пропозицію для забезпечення учасників заходу наступними позиціями:

1. Забезпечення харчування: 10 кавових перерв, 5 обідів та 4 вечері з розрахунку 30 осіб (кількість учасників може коригуватись):

  • Кава-брейк 11.15-11.45 год. 12-16 червня 2023р. (кава/чай на вибір, вода, печиво/цукерки/інші солодощі тощо, фрукти,  канапки в асортименті на кожну особу);
  • Обідня перерва 13.00 – 14.00 год. 12-16 червня 2023р. (комплексний обід); 
  • Кава-брейк 16.00-16.30 год. 12-16 червня 2023р. (кава/чай на вибір, вода, печиво/цукерки/інші солодощі тощо, фрукти,  канапки в асортименті на кожну особу);
  • Вечеря 12-15 червня 2023р. 18.30 – 19.30 год.

2. Організація проживання на 5 діб для 30 учасників: 15 номерів категорії «Стандарт», 2-місні номери з окремими ліжками, сніданок включений. Можливість раннього поселення учасників та пізнього виселення учасників (в залежності від часу прибуття та виїзду учасників). Обов’язковим є цілодобовий доступ до укриття на випадок повітряної тривоги на території готелю чи в приміщенні, що знаходиться в пішій доступності.

3. Компенсація проїзду: забезпечення компенсації вартості квитків для 30-ти учасників зустрічі до м. Нововолинськ та з м. Нововолинськ. Компенсація вартості надається для квитків на потяг (плацкарт, купе, Інтерсіті 2 клас) або автобус / маршрутку за умови надання будь-якого ідентифікаційного документу від учасників, оформлення відомості з підписами учасників та копії проїзних квитків в обидві сторони.

4. Страхування: забезпечення страхування 30-ти учасників обміну з відповідним кошторисом з підтверджуючими документами (страхові поліси для кожного із учасників та документ про сплату страхових полісів).

5. Надання відповідних первинних документів, вище перелічених послуг, що включені до організації заходу, включаючи кошторис з усіма статтями витрат по проведенню заходів.

6. Умова оплати наданих послуг – післяплата після підписання акту наданих послуг.

Вимоги до кандидатів:

  1. юридична особа (фізична-особа підприємець, ТОВ чи інша форма) належним чином зареєстрована відповідно чинного законодавства ;
  2. наявність КВЕД: 82.30 «Організування конгресів і торговельних виставок»;
  3. не менше 1 року релевантного досвіду роботи, підтвердженого в комерційній пропозиції;
  4. досвід організації заходів в громадському секторі буде перевагою;
  5. високі організаційні здібності;
  6. хороші комунікативні навички, пунктуальність, порядність та відповідальність.

Для участі в тендері необхідно надати:

  1. Реєстраційні документи організації чи фізичної особи-підприємця, на яку буде здійснюватися оплата послуг (свідоцтво/виписка про державну реєстрацію, та свідоцтво платників ЄП/витяг з реєстру платників ЄП).
  2. Лист зацікавленості з описом наданих додатків.
  3. Контакти (адреса, телефон, електронна пошта).
  4. Цінову пропозицію з деталізацією.
  5. Меню харчування.
  6. Надання рекомендаційних листів буде перевагою.

Терміни надання пропозиції: до 04 червня 2023 року включно. 

Пропозиції з комплектом документів потрібно надсилати з темою листа «організація проведення п’ятиденного молодіжного обміну»  на e-mail: bogdanakravchyk@gmail.com.

В разі додаткових запитань контактна особа – Медина Павло, 0633918912.

 
 

Анонси

29-30 березня у Нововолинську відбудеться «Разом-фест»
Пн, 25.03.24
29-30 березня у Нововолинську відбудеться «Разом-фест»

Запрошуємо мешканців Нововолинської громади та внутрішньо переміщених осіб на дводенний фестиваль

Перший модуль школи співпраці влади та громади
Сб, 10.02.24
Перший модуль школи співпраці влади та громади

Запрошуємо представників громади взяти участь у двомодульній навчальній програмі «Школа співпраці між громадянами та владою»! Навчання організовано в рамках проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині», який реалізовується Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

Провідні громадські організації Волині розкажуть про свою роботу в 2023-му році.
Ср, 07.02.24
Провідні громадські організації Волині розкажуть про свою роботу в 2023-му році.

Запрошуємо партнерів, друзів, медійників і небайдужих долучитися до публічного звітування громадського сектору Волині

Запрошуємо представників волинських ОМС долучитися до вебінару з обміном досвідом
Пт, 02.02.24
Запрошуємо представників волинських ОМС долучитися до вебінару з обміном досвідом

Запрошуємо представників і представниць органів місцевого самоврядування волинських громад приєднатися до вебінару «Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

«Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»
Вт, 23.01.24
«Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

Запрошуємо представників і представниць Волинських громад долучитися до вебінару з обміну досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу

(ТЕРМІН ПРОДОВЖЕНО) Тендер на залучення експерта/експертки для проведення тренінгу з побудови ефективної комунікації
Вт, 16.01.24
(ТЕРМІН ПРОДОВЖЕНО) Тендер на залучення експерта/експертки для проведення тренінгу з побудови ефективної комунікації

Шукаємо експерта/експертку для проведення триденного тренінгу з побудови ефективної комунікації для працівників організації та онлайн супроводу команди організації з розробки Комунікаційної стратегії на 2024-2025 роки

Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Нововолинської громади
Чт, 04.01.24
Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Нововолинської громади

Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Нововолинській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін. Як і де громадським організаціям шукати ресурси для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб і жителів громад, а також про те, як ефективніше впливати на місцеву політику

Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Горохівської громади
Чт, 04.01.24
Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Горохівської громади

Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Горохівській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін