Announcements

Волинян запрошують до участі у Форумі розвитку громадянського суспільства

Mon, 30.11.20

 

Форум розвитку громадянського суспільства – наймасштабніша подія у громадському секторі України, яка відбувається з 2012 року. Цьогоріч, певно, як ніколи, нам усім хочеться відчути, що ми не наодинці, що поруч є однодумці, що громадянське суспільство – єдине та спроможне здолати всі виклики. Тож Форуму обов’язково бути

Відбудеться дев’ятий Форум розвитку громадянського суспільства 17 грудня у форматі всеукраїнського телемарафону, який поєднає усі регіони України. 25 комунікативних майданчиків (всі області та Крим) сформують інтерактивну мапу громадянського суспільства, яке продемонструє згуртованість перед кризою невизначеності.

Зокрема, учасники волинської частини Форуму зможуть:

  • презентувати свою організацію або ініціативу у цікавому форматі;
  • обговорити роботу молодіжних просторів Волині у 2020-му році;
  • почути про інструменти роботи із цільовими групами в умовах обмеженого доступу та про інструменти впливу на місцеву політику;
  • дізнатися про те, як забезпечити фінансову сталість організації;
  • перевірити інституційну спроможність своєї НГО або молодіжного простору.

І це ще не повний перелік тем, яким хочуть приділити увагу організатори. Окрім онлайн заходів, будуть обговорення та тренінги й в офлайн форматі.

Усі трансляції заходу відбуватимуться на одній платформі https://forum.ednannia.ua
Доступ до платформи отримають лише зареєстровані учасники. Після реєстрації упродовж кількох днів ви отримаєте сповіщення про підтвердження та доступ до платформи.

Ті учасники, які планують відвідати Форум офлайн в регіонах або Києві, отримають окремо сповіщення про адресу проведення заходу у тому місті, яке вказали у реєстраційній формі.

До участі запрошуються громадські активісти, представники молодіжних просторів, посадовці, ЗМІ та всі зацікавлені.

Форум – це діалог про важливе. Давайте творити його разом - реєструйтеся!

Довідково

Регіональні події Форуму організовуються ГС «Мережа хабів громадянського суспільства України» в партнерстві з ГО «Волинський Інститут Права» у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Місцеві партнери: Молодіжний центр YouthСфера, управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА

Announcements

Mon, 01.04.24
Сильні, коли разом. Такий девіз наших заходів, які 4-5 квітня організовуємо у Горохівській громаді

За підтримки Міжнародний фонд "Відродження" організовуємо декілька подій для дорослих та дітей, на які запрошуємо як ВПО, так і постійних мешканців громади.

Mon, 25.03.24
29-30 березня у Нововолинську відбудеться «Разом-фест»

Запрошуємо мешканців Нововолинської громади та внутрішньо переміщених осіб на дводенний фестиваль

Sat, 10.02.24
Перший модуль школи співпраці влади та громади

Запрошуємо представників громади взяти участь у двомодульній навчальній програмі «Школа співпраці між громадянами та владою»! Навчання організовано в рамках проєкту «Вдосконалення урядування, орієнтованого на громадян, на Волині», який реалізовується Волинським Інститутом Права за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”

Wed, 07.02.24
Провідні громадські організації Волині розкажуть про свою роботу в 2023-му році.

Запрошуємо партнерів, друзів, медійників і небайдужих долучитися до публічного звітування громадського сектору Волині

Fri, 02.02.24
Запрошуємо представників волинських ОМС долучитися до вебінару з обміном досвідом

Запрошуємо представників і представниць органів місцевого самоврядування волинських громад приєднатися до вебінару «Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

Tue, 23.01.24
«Обмін передовим досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу»

Запрошуємо представників і представниць Волинських громад долучитися до вебінару з обміну досвідом реалізації інструментів владно-громадської взаємодії в умовах воєнного часу

Tue, 16.01.24
(ТЕРМІН ПРОДОВЖЕНО) Тендер на залучення експерта/експертки для проведення тренінгу з побудови ефективної комунікації

Шукаємо експерта/експертку для проведення триденного тренінгу з побудови ефективної комунікації для працівників організації та онлайн супроводу команди організації з розробки Комунікаційної стратегії на 2024-2025 роки

Thu, 04.01.24
Зустріч для активних громадян, які хочуть більше впливати на життя Нововолинської громади

Запрошуємо активних людей, які нині живуть в Нововолинській громаді та хочуть більше долучатися до напрацювання та реалізації змін. Як і де громадським організаціям шукати ресурси для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб і жителів громад, а також про те, як ефективніше впливати на місцеву політику